Lynn Bisnes

Sila Beri Perhatian!!!!

SILA MESEJ DAHULU UTK PERTANYAAN SBB KEBANYAKAN PRODUK SAYA STOP DROPSHIP.....

DISEBABKAN KESEMPITAN MASA DAN TANGGUNGJAWAB KEPADA TUGAS HAKIKI TERPAKSA SAYA HENTIKAN SEMENTARA BISNES DROPSHIP INI.

KECUALI PRODUK BELLYNA (FOCUS 1 PRODUK)

Isnin, 26 Ogos 2013

Mollys BB Doll Foundation

Nie lah pengasas Molly BB Doll nie.....tak cantik tapi COMEL!!!!!Macam anak patung je muka dia.....
Anda inginkan wajah seperti pengasas nie jom cuba Molly BB Doll Foundation

Pengenalan Product :

Blemish Balm adalah produk penjagaan kulit yang bertindak sebagai bahan asas semulajadi untuk mengawal kulit dari minyak, sinaran matahari dan bertindak sebagai agen anti penuaan. Ia menyamakan tona kulit dan mampu menutup pori-pori terbuka, jerawat atau jeragat. Selain menjadikan kulit gebu, ia juga mampu mencerahkan kulit dan menaikkan seri wajah tanpa kesan mekap asas yang tebal. Sesuai untuk semua jenis kulit dan peringkat umur.


Sure nanti akan ada yang bertanya apa perbezaan antara Supra ngan Mollys kan??

Sblom btanya... Nih kasi info siap2 ;)

~ Mollys BB Doll Foundation nih lain ye dari Supra Foundation...

~ Supra Foundation merupakan Alas Bedak sahaja...
~ Kalau nak nampak lebih flawers & cunnnn... Better pakai Supra...
~ Tapi unt Mollys BB Doll Foundation plak bfungsi BB Cream iaitu untuk Menjaga, Merawat & Mencantikkan kulit muka... Dia xde banyak color coz ianya sesuai unt semua jenis kulit... Memang natural sangat....
~ Setiap produk ada kelebihan yer..Bergantung pada kesesuaian kulit kita utk memilih yg mana yg terbaikk..! Tak yah duk pening2 pala nk pilih yg mana..!



FUNGSI MOLLYS BB DOLL FOUNDATION
~ Tidak berminyak.
~ Hilangkan minyak, jerawat,parut,jeragat.
~ Tampil cantik hanya dengan 1 minit.
~ Anti rekahan.
~ Tidak perlu pakai bedak.
~ Menutup pori-pori terbuka.
~ Wajah nampak natural tanpa makeup yg tebal.
~ Sesuai utk kegunaan harian dan makeup pengantin.
~Menjadikan kulit halus, licin dan gebu.
~ Tahan sehingga 12 jam.




KHASIAT MOLLYS DOLL FOUNDATION
~ Meremajakan kulit muka dengan menambah keanjalan kulit
~ mencegah penuaan pra-matang
-melambatkan pelupusan kolagen serta mencegah dan membaiki kulit menggeleber
~ mengandungi pelindung UV untuk kesihatan kulit
~ menyerlahkan penampilan mata dengan mengurangkan masalah kantung mata, melembutkn kontur mata,mengurangkan garis halus dan kedutan di bahagian ekor mata serta membantu mengurangkan lingkaran hitam di bawah mata.
~ menyerlahkan seri wajah dengan menyamaratakan tona kulit, mengurangkan radang kulit, mengurangkan jeragat dan parut serta menjadikan kulit lebih lembut
dan halus.
~ memberikan kelembapan hingga kulit menjadi sangat sihat serta mengawal lebihan minyak di muka.


Cara peggunaan:-
~ Sapukan sedikit pada dahi, pipi, hidung dan dagu..kemudian ratakan dengan span (untuk hasil terbaik gunakan span basah). 

~ Boleh digunakan tanpa bedak untuk kesan glowing. 
~ Tak perlu gunakan krim lain seperti toner atau sebagainya.
~ Jimat dan memudahkan.






Sebarang pertanyaan @ tempahan sila SMS ke 0199981664 (Lin)


Harga :- RM55

(Free postage semenanjung & rm5 pos sabah n sarawak)




Berminat!!!
Hubungi @ SMS @ Whatssap 019-9981664 (lynn)
Email ~ lynnsdm84@gmail.com

FB ~ Lynn Zaki @ inbox ke Bisnes Lynn


0 ulasan: